Upoznajte se sa svijetom elegantnih podova na našoj novoj web stranici!

Nakon 27 godina uspješnog rada, odlučili smo se približiti svojim klijentima putem naše nove web stranice, a ulazak u digitalne sfere obilježavamo i novim brandingom, odnosno osvježenim i modernim logotipom naše tvrtke.

Novi logo ima iste elemente kao i stari, no prilagođen je zahtjevima današnjice, čime pokazujemo kako kroz vrijeme zadržavamo svoje kvalitete i vrijednosti. Istovremeno, razvijamo se i prilagođavamo novim tehnologijama, jer težimo da naša usluga kupcima bude sinonim za kvalitetu, sigurnost i eleganciju.

Na našoj novoj web stranici možete pregledati vrste tapisona i parketa koje nabavljamo i postavljamo, njihove specifikacije i kvalitetne fotografije. Tako si iz udobnosti vlastitog doma možete dočarati proizvod i uslugu koje želite odabrati.

Strastveni smo oko svojih projekata i uvjereni u izvrsnost našeg rada, pa ćete moći proučiti i naše reference i popis poslovnih partnera. Postavljene su slike naših projekata za luksuzne hotele i poslovne objekte te se uz njih možete uvjeriti u naše vještine. Također, moći ćete i pratiti novosti u našem poslovanju.

Pregledajte naše nove stranice i upoznajte se sa svijetom elegantnih podova s oznakom kvalitete te nam se slobodno obratite za sva pitanja!

Vaš Ercom

Nova web stranica Ercom - podne obloge by Plavi Pixel